Uitvaart Paul van de Beek

15

mei '20

Uitvaart

Afgelopen donderdag en vrijdag hebben veel (oud)leerlingen, ouders, (oud)collega’s en bekenden de herdenkingsplek bezocht die wij hebben ingericht ter ere van Paul van de Beek. Indrukwekkend om de mooie verhalen en anekdotes van en over Paul te horen en te delen. Het blijkt maar weer wat een geweldige, positieve en warme indruk Paul heeft achterlaten.

Zaterdag 16 mei 2020 is de uitvaart. Paul wordt in besloten kring begraven. Paul verdient een grootse opkomst, echter vanwege de RIVM richtlijnen kan dit niet fysiek gerealiseerd worden. De uitvaart is gelukkig wel te volgen via een livestream. Deze livestream is vanaf ongeveer 10.15u te volgen op:

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=l10-WuY6V5Y

Iedereen mag en kan hiervan gebruik maken. Het verzoek om dit bericht te delen met geïnteresseerden.