Design

VOOR CREATIEVE KOPPEN EN ONTWERPERS

Binnen de wereld van design leer je werken met verschillende design-programma’s op de computer. Je leert hoe je websites bouwt en hoe je jouw ontwerpen het beste kunt presenteren.

Je kunt kiezen voor het keuzedeel Huis van de Toekomst. In dit keuzevak ga je leren vanuit verwondering en aan de slag gaat met architectuur en techniek!

Je gaat praktisch aan de slag en zal veel in de technieklokalen aan het werk zijn. Je gaat een duurzame comfortwoning ontwerpen waarin nieuwe technologie en internet of onderdelen daarvan zijn verwerkt. Jouw ontwerp ga je uiteindelijk echt maken als maquette! In je maquette hou je rekening met duurzaamheid en recycling.

Aan het eind van het project heb je het volgende geleerd:

  • Een idee voor een duurzame comfortwoning omzetten in een 3D-model met behulp van een modern tekenprogramma.
  • Door onderzoek te doen naar verschillende woonvormen, bouwmaterialen en woonomgevingen kom je meer te weten over het beroep architect en alles wat te maken heeft met het bouwen van gebouwen.
  • Verschillende manieren om te komen tot een ontwerp en het ontwikkelen van een idee.
    Word jij blij van een praktisch technisch vak? Vind je gebouwen mooi en wil je je daarin graag verdiepen? Wil jij leren van een architect en onderzoek doen naar alles wat met bouwen te maken heeft? Kies dan voor dit keuzevak.

OOK INTERESSANT