2e aanmeldperiode voor schooljaar 2021-2022

15

apr '21

2e aanmeldperiode voor schooljaar 2021-2022

Maandag 19 april start de 2e aanmeldperiode. Deze loopt t/m vrijdag 23 april
U ontvangt hiervoor van de basisschool een nieuw BOVO formulier met de scholen die u kunt kiezen op basis van het advies voor uw kind.

Geef met nr. 1 Diamant College aan en vergeet vooral niet om nummer 2, 3, 4 en 5 ook te vermelden op uw lijst voor het geval er sprake is van loting. Het is echt belangrijk om minimaal 3 scholen met cijfer aan te geven, het liefst 5.

Dit formulier mag u bij ons op school komen inleveren.

  • Maandag 19 april t/m vrijdag 23 april kunt u op schooldagen tussen 08.30 – 16.30 uur het formulier komen brengen.

Het formulier mag u ook per e-mail of post naar ons versturen.
E-mailadres: info@diamantcollege.nl

Postadres:
Diamant College
Diamanthorst 183
2592 GD Den Haag

Ook is er de mogelijkheid om de aanmelding digitaal te doen via onderwijstransparant. Daar doen niet alle basisscholen aan mee. Uw basisschool kan u meer over BOVO digitaal aanmelden vertellen.

Service ter ondersteuning digitale aanmelding

Heeft u moeite met het digitaal aanmelden van uw kind in het programma Onderwijs Transparant?
Dan willen wij u graag van dienst zijn en helpen bij de aanmelding indien u uw kind op het Diamant College wil aanmelden.

Wij zijn deze week elke schooldag tussen 12.00 – 14.00 uur bereid om hier op school te assisteren/ondersteunen bij het digitaal aanmelden in Onderwijs Transparant.
Als ouder dient u wel daarvoor uw eigen inloggegevens te gebruiken en de unieke code mee te nemen, zodat deze aanmelding ook daadwerkelijk via uw ouderaccount wordt ingevoerd.

Mocht u gebruik willen maken van deze ondersteuning, neemt u dan contact op met Mevr. T. Malhi van de Leerling administratie.

Succes met de aanmelding!