Dinsdag 20 April 2021 – Online Open dag ROC Mondriaan

18

apr '21

MBO opleiding Fastservice (niveau 2)

Online Open dag – De opleiding ‘MBO opleiding Fastservice‘ wordt door ROC Mondriaan, locatie Helenastraat/Koningin Marialaan te Den Haag, aangeboden en sluit goed aan bij leerlingen vanuit de praktijkscholen (pro klas) en met een VMBO-basis diploma als vervolgopleiding. Bij het succesvol afronden van deze éénjarige opleiding beschikt de student over een startkwalificatie.

De MBO opleiding Fastservice (niveau 2) op een rij:

  • In één jaar een niveau 2 diploma;
  • Praktijk- en theorievakken (koken en serveren);
  • Instructielessen zowel keuken als bediening;
  • Het wekelijks verzorgen van een lunch in ons restaurant met gasten;
  • Overige vakken zijn Nederlands, rekenen, burgerschap en keuzedelen;
  • Eén dag per week (8 uur) praktijkstage bij een erkend leerbedrijf.

Wat is er mogelijk na de opleiding?

Na de afgeronde opleiding Fastservice kunnen de gediplomeerden aan de slag in de horeca.
Ze ondersteunen de eerste medewerker en/of de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten en kunnen de gasten adviseren over het menu en de dranken. Daarnaast kunnen ze veel van de gerechten zelf klaarmaken, zoals het bereiden van broodjes en een eenvoudige lunch. Kortom allround horeca medewerkers. Uiteraard zijn er na het behalen van het diploma mogelijkheden zich verder te specialiseren binnen het domein Horeca, maar de student kan ook voor een andere opleiding op niveau 3 kiezen.

PowerPoint presentatie, introductiefilm en (online) Open dag

Als bijlage is een PowerPoint presentatie van de MBO opleiding Fastservice toegevoegd en de link naar een introductiefilmpje. :

https://vimeo.com/492461146

Fast-service – YouTube

Op dinsdag 20 April 2021 vindt de ROC Mondriaan (online) Open Dag plaats. Hier kunnen studenten online kennis maken met onze school en hun vragen stellen. Meer informatie en aanmelden kan via https://www.rocmondriaan.nl/open-dagen.